Vacature magazijnmedewerker bakkerij (fulltime)

De geur van versgebakken broodjes komt jou iedere werkdag tegemoet. Bij deze bakkerij worden er iedere week 265.000 broden gebakken. Jij zorgt er als magazijnmedewerker voor dat de supermarkten tijdig worden voorzien van dagvers brood. Wij bieden jou een fulltime werkweek, aantrekkelijke toeslagen, een interne training en de mogelijkheid in dienst te treden bij de opdrachtgever.

Functieomschrijving

Door jouw werk als magazijnmedewerker zorg je ervoor dat het proces in het magazijn soepel verloopt. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de dagverse producten compleet en op de juiste tijd vervoerd kunnen worden naar de supermarkt. Dit doe je door het verzamelen en gereedzetten van producten op de juiste plaats. Omdat het erg belangrijk is dat de juiste hoeveelheden brood worden geleverd, is het belangrijk dat jij goed kunt hoofdrekenen. De diensten zullen plaatsvinden op wisselende werktijden, flexibele inzetbaarheid is daarom erg belangrijk.

Je werkplek

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf. Hun missie is dagverse broodproducten van hoge kwaliteit, elke dag op tijd bij tevreden klanten leveren. Met een historie die bijna 100 jaar terug gaat is deze industriële bakkerij begonnen als kleine bakkerij. Inmiddels is er flink geïnvesteerd om de concurrentie voor te blijven. Met de drie nieuwe productielijnen zijn zij in staat om op een efficiënte manier elke dag vers brood te produceren, wat elke dag vers afgeleverd wordt bij alle afnemers.

Functie-eisen

  • Je bent flexibel ingesteld m.b.t. het werken op wisselende tijden;
  • Fysieke werkzaamheden zijn voor jou geen probleem;
  • Je bent woonachtig in de directe omgeving van Alphen aan den Rijn;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Wij bieden

  • Na een inwerkperiode een uurloon van €12,40 bruto per uur (afhankelijk van leeftijd);
  • Toeslagen van 34% of 37%, afhankelijk van het tijdstip dat je werkt;
  • Aandacht om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Aantrekkelijke toeslagen voor het werken in de avond en de nacht;
  • Een fulltime werkweek;
  • Mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever;

Een gezellige werksfeer in een moderne omgeving.

Andere vacatures

Contact

Contact Contactformulier Contactgegevens Telefoonnummer:Email: +31 165 521 521info@allinflex.nl

Lees meer >>

Registreer

Registreren Inschrijfformulier Hulp nodig bij inschrijven? Telefoonnummer:Email: +31 165 521 521info@allinflex.nl

Lees meer >>

Magazijnmedewerker bakkerij

Vacature magazijnmedewerker bakkerij (fulltime) De geur van versgebakken broodjes komt jou iedere werkdag tegemoet. Bij deze bakkerij worden er iedere week 265.000 broden gebakken. Jij

Lees meer >>

Coater/spuiter

Vacature coater/spuiter Ben jij een ervaren poedercoater of wil jij graag dit vak leren? Voor een Coating BV zijn wij op zoek naar een allround

Lees meer >>